You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Informatii despre livrare

Informatii Livrare
 

Livrare prin curier

 

Pentru asigurarea unui serviciu de calitate am optat pentru livrearea prin curier rapid.  La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului. Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete le puteti face in momentul livrarii pe AWB (formularul de receptie specific companiei de curierat) sau se intocmeste un proces-verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Termenul de livrare
 

In cazul in care produsele comandate se afla pe stoc, termenul standard de livrare este de maximum 2 zile lucratoare. Acest termen este valabil pentru zilele lucratoare. Pentru localitatile aflate in afara zonei de curierat termenul de livrare se poate prelungi pana la 5 zile lucratoare in functie de distanta la care trebuie sa se livreze comanda.

Costul livrarii

 

Taxa de livrare este de 20 lei. Informații retur

Vrei să returnezi o comandă sau doar un produs? Este relativ simplu!

 

Urmează pașii de mai jos și asigură-te că respecți termenul de 30 de zile calendaristice de la data facturării.

 

1. Accesati linkul http://nanotec.ro/index.php?route=account/return/add. Completati formularul cu o descriere cat mai detaliata a motivului de retur si trimiteti formularul.

 

2. Te vom contacta telefonic pentru a stabili cum ajung la noi produsele returnate de tine.

 

3. Te informăm când returul ajunge la depozit.

 

4. După ce verificăm produsele returnate, vei fi informat dacă toate condițiile pentru a returna un produs au fost îndeplinite.

 

5. În cazul în care comanda pe care o returnezi a fost achitată printr-un card de cumpărături, card de credit sau card de debit, suma va fi returnată în contul asociat acestuia. Dacă ai plătit prin altă metodă, te vom contact pentru a stabili împreună cum ajung banii la tine.

 

6. Te vom anunța când se efectuează plata, reprezentând costul plătit de tine pentru achiziția produselor returnate.

 

Important: o cerere de retur este aferent unei comenzi. Dacă vrei să returnezi produse din comenzi diferite, te rugam să reiei procesul de mai sus pentru fiecare comandă plasată.